Weekendje Parijs met de trein of met de bus?

Parijs beleven in een weekend. dat is best te doen. Als u een vakantiehuis huurt, blijft er voldoende tijd over om Parijs te ontdekken. En ook met de trein, zoals de de snelle Thalys, die u in minder dan 3,5 uur naar de Franse hoofdstad brengt. Een weekendje Parijs kan natuurlijk ook in combinatie met een vakantiehuis midden in het mooie Parijs. Op VakantiehuisHuren.nl vindt u een aantal goedkope vakantiehuisjes om uw weekendje Parijs optimaal te besteden. Goedkoop naar Parijs met de trein of bus.

 

Een bezoek aan Disneyland Euro Disney Parijs.

Natuurlijk kunt u een weekendje Parijs aanvullen met een dagje Disneyland Parijs. Als u een vakantiehuis heeft geboekt, kunt u ook een bezoek brengen aan vroeg genoeg aan Disneyland Euro Disney Parijs. Zodat u de dag volop in het pretpark kunt besteden. Disneyland gaat om 9.00 uur open en de attracties openen om 10.00 uur. Als u optimaal gebruik wilt maken van uw dag, zorgt u dus dat u oom 10.00 uur al bij de attractie staat die u graag wilt bezoeken. In Discoveryland (een van de gebieden binnen het pretpark) staan de populairste attracties en is het vaak het drukst. Over het algemeen kunt u tot het begin van de avond in het park verblijven.

Dagaanbiedingen bungalowparken met korting voor jonge gezinnen en senioren

Op VakantiehuisHuren.nl vind je aanbiedingen tips en dagaanbiedingen van vakantiehuizen.  Natuurlijk kun je deze dagaanbiedingen nog steeds boeken. Dus mocht je een dagaanbieding gemist hebben,dan kun je hem hier altijd terugvinden. Veel van de vakantiehuizen geven korting voor jonge gezinnen en senioren. Er is zoveel te beleven. Na een paar dagen weg weg heeft u het gevoel dat u een uitgebreide vakantie achter de rug heeft. “Dat zouden we eigenlijk vaker moeten doen!” zegt u tegen elkaar bij thuiskomst. En dat kan, want er is keuze genoeg, voor elk budget en voor elke voorkeur. Pak je koffers want je vakantiehuis is zo geboekt.